Produkter

Bullpadel 2017

By februari 3, 2017 september 26th, 2017 No Comments

Det är med stor glädje vi presenterar årets kollektion från Bullpadel som är både bättre och större än nånsin. De sju nya Pro Line-racketarna har ett vibrationsdämpningssystem, Vibradrive, en silikondämpning längs hela handtaget för att minska påfrestning på arm och armbåge och därmed minska risken för ”tennis-/padelarmbåge”. Merparten av modellerna har ett ramskydd i metall, Metalshield. Det finns också en W-serie/Light Weight med racketar som väger ca 20-30 gram mindre, vilka kan vara särskilt lämpade för de spelare som har tendens till armbågsproblem. De senaste årens mest sålda toppmodeller i Sverige, Vertex och Wing, kommer nu också som ”mellanprisracketar” då ett lager kolfiber ersatts med glasfiber. I Bullpadels kollektion hittar du så klart även racketar för de yngre.

Ett bra tips för padelspelare är att satsa på ett par skor med bra grepp och helst också framtagna för just padel och dess rörelsemönster (till skillnad från exempelvis grustennisskor). Det finns mycket bra, prisvärda och snygga skor för både killar och tjejer.

Bullpadel är också officiell textilsponsor till den professionella touren, World Padel Tour (WPT). Årets klädkollektion är den största hittills och här finns kläder framtagna tillsammans med WPT, det Spanska Padelförbundet (FEP) och Monte Carlo International Sports. Självklart finns också snygga väskor och bra rackettillbehör, även i storpack.