Bullpadel är världens och Sveriges största padelmärke och erbjuder padelspelare i alla åldrar ett fullsortiment med racketar, padelskor, bollar, väskor, kläder och rackettillbehör.

Bullpadel kollektion 2018

Racketar

Årets racketkollektion från Bullpadel är bättre och större än någonsin. Toppracketet Hack har i år kompletterats med Hack Control. Dessa racketar har ett ytskikt av kolfiber XT 18K, vilket innebär att varje cm2 består av 18000 kolfibertrådar som gör att responsen/snabbheten är bättre. Våra storsäljare Vertex-2 och Vertex-2 Control har uppgraderats från 3K kolfiber till 18K och har som vanligt en ruggad sandpappersliknande yta för bättre slice. Samtliga Pro Line-racketar har vibrationsdämpningssystemet Vibradrive. Denna silikondämpning längs hela handtaget minskar vibrationerna och därmed påfrestningen på arm och armbåge. Merparten av modellerna har ett ramskydd i metall, Metalshield. Det finns också en W-serie/Light Weight med racketar som väger ca 20-30 gram mindre, vilka kan vara särskilt lämpade för de spelare som har problem med eller tendens till padelarmbåge/tennisarmbåge.

Samtliga Pro Line-racketar levereras med ett racketfodral som har en insida av termoplast för att utjämna temperaturskillnader.

De senaste årens mest sålda toppmodeller i Sverige, Vertex och Wing, finns också som ”mellanprisracketar” i Avant Line. Ett lager kolfiber har i dessa modeller ersatts med glasfiber. Som bra racketar för nybörjare och medelgoda finns också flera modeller i Mid Line och Fun Line. I Bullpadels kollektion hittar du så klart även racketar för de yngre inklusive nya Hack Jr och racketarna för minstingarna, Funny.

Bullpadel Beter
För bästa grepp

Padelskor

Ett tips för padelspelare är att satsa på skor med bra grepp och helst också framtagna för just padel och dess rörelsemönster (till skillnad från exempelvis grustennisskor). I Bullpadels sortiment finns mycket bra, prisvärda och snygga skor för både killar och tjejer. De två toppmodellerna Hack Knit och Vertex har utrustats med Rotox för att just underlätta rotationer och vridrörelser som är vanliga i padel. Hack Knit som är framtagen tillsammans med världstvåan Paquito Navarro har fått en ny typ av vävtyg, hälstabilisator och plös.

Bullpadel Gold

Bollar

Som ett världsledande padelmärke har också Bullpadel högklassiga padelbollar. Premium Pro är en officiell VM-boll och även officiell boll för flera av de regionala spanska padelförbunden. Bollen Gold är helt nyutvecklad med förbättrade filtegenskaper och framtagen enligt de nya kraven på en något långsammare boll.

Bullpadel Gold
Bullpadel racket bag

Väskor

I Bullpadels sortiment finns självklart snygga racketväskor, väskor och ryggsäckar. Världstrean Maxi Sánchez väska 18001 har en hårdplastytterdel och Paquito Navarroväskan 18012 är störst i sortimentet tillsammans med 18005 i ett nyframtaget lättviktsmaterial. Väskan 18003 i skinnimitation har också blivit mycket populär. Snyggt på ryggen blir det med ryggsäcken BPM18001 med hårdplastytterdel och inre förvaringsfack för bl a dator.