Denne 27-årige kille från Sevilla anses av många att vara den professionella tourens (World Padel Tour) mest karismatiske spelare. Detta kanske också beror på att många spanjorer i honom ser en ny världsetta i en sport som på den manliga sidan varit dominerad av argentinare.

Den 1 december 2016 blev Paquito Navarro spelare för Bullpadel – Spaniens, världens och Sveriges största padelmärke. Starten kunde inte ha blivit bättre då Paquito Navarro för första gången stod som segrare i Mastersslutspelet i Madrid. I handen hade han det helt nyutvecklade racketet Hack. Modellen är framtagen i samarbete med en av padelvärldens racketgurus och Paquito själv kunde inte ta ögonen från racketet när han först fick det presenterat för sig!

Hack är diamantformat, men med en balans som ligger närmare handtaget för bättre spelkänsla. Det yttersta lagret består av ett specialframtaget kolfiber, XT-Carbon. Liksom övriga sex racketar i Pro Line-serien har det ett ramskydd, Metalshield, i metall samt det innovativa vibrationsdämpningssystemet, Vibradrive, som är en silikondämpning längs hela handtaget. Handledsremmen är extra bred och racketet levereras med ett termofodral som gör racketet mindre känsligt för temperaturpåverkan.

XT-Carbon
Carbon Tube