Uncategorized

Produktnyheter från Bullpadel hösten/vintern 2018

By augusti 12, 2018 No Comments

Efter en härlig sommar med bl a WPT i Båstad är det snart dags för en ny säsong. Läs nedan mer om våra produktnyheter…och lite annat smått och gott.

Racketar med olika vikt, form och material
Bullpadel har ett stort sortiment av racketar för alla typer av spelare. VERTEX-2 och VERTEX-2 CONTROL skiljer sig från de flesta racketar på marknaden genom att ha en ruggad yta som ger ett bättre grepp vid slicade slag. VERTEX-2 W är ett racket som fler borde prova då det också är helt i kolfiber men väger ca 20-30 g mindre och är lämpligt för de med armbågsproblem eller helt enkelt vill ha ett lättare racket. Vi har så klart också racketar för nybörjare, miniorer, juniorer och de som spelat en del och söker en bra balans mellan kolfiber och glasfiber. Läs gärna vår racketguide http://bullpadelsverige.se/valj-ratt-racket/

Skor gjorda för padel med rotationszon
Att byta från en vanlig gympasko till en sko med rätt grepp à la fiskbensmönster är en av de bästa rekommendationerna åt en padelspelare. Bullpadel gör skor gjorda för just padel. Det innebär att sulan också har en rotationszon för att snabbare kunna rotera vid väggarna. Populära HACK KNIT kommer nu också i en ny färg, röd. För fötter som är lite smalare rekommenderas VERTEX.


Premiumbollar för både vanligt gräs och ”krullgräs”
Som ledande padelmärke erbjuder vi två typer av högkvalitetsbollar. GOLD är vår senaste boll och den är officiell boll hos flera av de spanska regionala padelförbunden. PREMIUM PRO har funnits på marknaden i flera år och har uppskattats för sin långa hållbarhet. Den lämpar sig därför väl för både tävling och träning. Många har också valt att spela med just den bollen på ”krullgräs” som upplevs som långsammare än de raka konstgräsen och då kan en något snabbare boll hjälpa till att lättare ”få ut” smasharna.

 

Kläder som är snygga, funktionella och WPT- och spelarofficiella
Nu är det lätt att se snygg ut på banan också. Bullpadel erbjuder ett stort sortiment av kläder för både män och kvinnor. Våra WPT-kläder blev mycket uppskattade i Båstad och kompletteras nu med både jacka och långbyxa. I den nya Katalogen finns hela kollektionen som också omfattar de matchtröjor som bl a Paquito Navarro och Maxi Sánchez använder. En del kläder finns i lager och resterande inkommer ca 25 augusti. Som vanligt är efterfrågan på de nya kläderna stor så det kan vara bra att passa på i tid. Be din padelanläggning eller padelbutik att ta in det de eventuellt saknar.

 

Racketväskor och tillbehör
Självklart har vi också olika racketväskor, ryggsäckar, gymsäckar och andra väskor i sortimentet. Overgrips, ramskyddstejper, sweatlets och mycket annat finns också.